با توجه به سابقه اصلاحطلبان در خصوص تشکيل گروهها و احزاب جديد مي توان دريافت که اصلاح طلبان حتي اگر اسم خود را اتحاد ملي هم بگذارند، به اتحاد نرسيده و چيزي جز اختلاف براي آنها باقي نمي ماند.
به گزارش
هفت چشمه به نقل از
راه دانا، با روي کار آمدن دولت يازدهم و برخي از وعده هاي مسئولين مبني بر بازگشت دوباره اصلاحطلبان به قدرت، بسياري از اصلاحطلبان فعاليت خود در عرصه سياست را دوباره آغاز کردند
.
در همين راستا حزب مشارکت که با حضور فعاليت برخي از عناصر آن در فتنه 88 و همچنين محکوميت تعدادي از اعضاي آن، منحل شده بود، فعاليت خود را دوباره از سر گرفته است
.
حزب منحله مشارکت در ابتدا به دنبال احياي خود با نام مشارکت بود که به خاطر مشکلات قانوني اين حزب و سابقه آن در فتنه 88 اين امکان براي آن فراهم نشد
.
در ادامه فعاليت اصلاحطلبان مشارکتي ها به دنبال احياي حزب قبلي خود با نام جديد برآمدند که از اين طريق بتوانند به فعاليتهاي خود رسميت ببخشند
.
چندي پيش گروهي از اصلاحطلبان با نام "ندا" يا همان نسل دوم اصلاحطلبان فعاليت خود را آغاز کردند که در ابتدا نتوانستند به توفيق چنداني دست پيدا کنند
.
اکثر اعضاي تشکل ندا از اعضاي حزب منحله مشارکت هستند که در حال حاضر صادق خرازي، مشاور ارشد محمد خاتمي در دوران رياست جمهوري دبير کل اين تشکل است.
بلافاصله بعد از اعلام موجوديت اين تشکل تازه عدهاي از اصلاحطلبان با تشکل تازه مخالفت کرده و اين اقدام خرازي و چهرههاي جوان اصلاحطلب را مصداق "موازيکاري، قدرتطلبي و همکاري با قدرت" دانستند.
در همين راستا خرازي تاکيد کرد که "ندا" قرار است نه نسخه دومي از حزب مشارکت باشد و نه اينکه به جايي وابستگي داشته باشد.
تاکنون اعضاي حزب مشارکت و اعضاي "سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي" بيش از ديگر گروههاي اصلاحطلب از تشکل "ندا " انتقاد کردهاند.
به خاطر مخالفتهايي که با اين تشکل از سوي بزرگان اصلاحات شد، 3 تن از اعضاي جوان مؤسس اين حزب به نامهاي حجت شريفي، هادي حيدري و مجيد فراهاني پس از مواجهه با انتقادات گسترده اصلاحطلبان از اين حزب خارج شدند.
پس از شکست "ندا " در ميان اصلاحطلبان اخيراً سخن از گروه ديگري به ميان آمده است که نام اتحاد ملي را براي خود برگزيده است.
قرار است جمعي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي که بيشتر آنها عضو فراکسيون وفاق و کارآمدي نيز هستند حزبي با نام" اتحاد ملي" تشکيل دهند.
اين حزب تازه تاسيس فعاليت هاي انتخاباتي خود را با محوريت سال اتحاد ملي و انسجام اسلامي شکل خواهد داد.
نمايندگاني نظير رضا طلايي نيک، نماينده "بهار و کبودر آهنگ" و عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي، عادل آذر نماينده "دهلران" و عضو کميسيون برنامه و بودجه و اميدوار رضايي نماينده "مسجد سليمان" و رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس از جمله اعضاي اين حزب خواهند بود.
با توجه به سابقه اصلاحطلبان در خصوص تشکيل گروهها و احزاب جديد مي توان دريافت که اصلاح طلبان حتي اگر اسم خود را اتحاد ملي هم بگذارند، به اتحاد نرسيده و چيزي جز اختلاف براي آنها باقي نمي ماند.
انتهاي پيام/ ط